Logo zonder tekst van Musketier

Over Musketier

Wat in 1995 begon met drie man en één verkoopauto, groeide de afgelopen jaren uit tot een hecht familiebedrijf met vier verkoopauto’s en zes dagen per week directe levering vanuit Nederland. Als dé bloemenleverancier voor de Zwitserse markt wordt dagelijks met een klein team gezocht naar de meest exclusieve snijbloemen van de beste kwaliteit. Dat de klant hierbij centraal staat is voor iedereen bij Musketier vanzelfsprekend.

De kracht van Musketier? Een groot en kwalitatief goed assortiment. Maar ook het streven om onze producten 100% vers bij u af te leveren. Dankzij onze uitgebreide kennis en goede connecties zijn we in staat de beste kwaliteit snijbloemen aan te bieden. Er mag dan veel veranderd zijn door de jaren heen, de kernwaarden ‘service & kwaliteit’ zijn altijd voorop blijven staan.

Altijd de beste kwaliteit snijbloemen, geleverd met Zwitserse service

Bloemen

Kwaliteit

Onze inkopers zijn elke dag op zoek naar de mooiste en meest exclusieve bloemen. Altijd een actueel assortiment van uitstekende kwaliteit.

Assortiment

Persoonlijk en betrokken

Als betrokken partner hebben we graag persoonlijk contact. Daarom zijn we 24 uur per dag bereikbaar per telefoon, e-mail en WhatsApp.

Contact