Logo zonder tekst van Musketier

Assortiment

Musketier biedt meer als 1300 verschillende snijbloemen aan. Om het voor u overzichtelijk te houden stellen onze inkopers iedere dag een bestellijst voor u samen met uitsluitend de mooiste en beste producten.
Klok inkoop

Iedere morgen is ons Inkoop team voor u op zoek naar de hoogste kwaliteit.
Onze inkopers bezoeken elke ochtend om 04:00 de drie grootste veilingen van Nederland om de bloemen zelf te aanschouwen.

Import
Met onze eigen import kunnen wij u het hele jaar van schitterende seizoen ’s producten voorzien. Wij importen zelf direct uit Italië, Frankrijk, Colombia en Equador.

  • Eucalyptus
  • Franse Tulpen
  • Ranonkel
  • Anjers
  • Pioenen
  • Pistache
  • Rozen


Kwekers
Musketier werkt met verschillende kwekers nauw samen, zo bent u altijd verzekert van een vers product.
De bekende kwekers zijn hier: Porta Nova, Meijer Roses, Holstein Flowers, Voorn Spray Rosen, Drift Roses en Waalzicht Eustoma.

Droogbloemen
Droogbloemen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit het huidige assortiment. Op onze webshop vind u een groot assortiment droog bloemen.

Decoratie
Samen met verschillende decoratie partners hebben wij een groot assortiment decoratie en bloemist artikelen voor u samen gesteld.


Nieuwsgierig geworden naar ons gehele assortiment vraag snel een inlogcode aan.

Bekijk ons volledige assortiment in de webshop

Bloemen

Altijd de beste kwaliteit snijbloemen, geleverd met Zwitserse service

Kwaliteit

Onze inkopers zijn elke dag op zoek naar de mooiste en meest exclusieve bloemen. Altijd een actueel assortiment van uitstekende kwaliteit.

Assortiment

Persoonlijk en betrokken

Als betrokken partner hebben we graag persoonlijk contact. Daarom zijn we 24 uur per dag bereikbaar per telefoon, e-mail en WhatsApp.

Contact