Logo zonder tekst van Musketier

Klant worden

Graag gaan we met u de samenwerking aan! Als klant van Musketier staan uw wensen voorop. Van ons mag u een goede service en een kwalitatief hoogwaardig product verwachten. Wij kopen wat u bestelt en daarmee heeft u altijd een vers product. Als bloemengroothandel verkoopt Musketier bloemen uitsluitend bedrijfsmatig, dat betekend geen privé verkoop!

Als klant bestelt u 24 uur per dag in onze webshop, telefonisch, per e-mail of via de Musketier-app. Bekijkt u ons assortiment liever eerst zelf? Het is ook mogelijk om in te kopen in een van onze goed gekoelde verkoopauto’s.

Heeft u vragen? We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en staan zes dagen per week voor u klaar. Via de telefoon, e-mail, WhatsApp of de chatfunctie op de website.  Altijd de beste kwaliteit snijbloemen, geleverd met Zwitserse service

  Bloemen

  Kwaliteit

  Onze inkopers zijn elke dag op zoek naar de mooiste en meest exclusieve bloemen. Altijd een actueel assortiment van uitstekende kwaliteit.

  Assortiment

  Persoonlijk en betrokken

  Als betrokken partner hebben we graag persoonlijk contact. Daarom zijn we 24 uur per dag bereikbaar per telefoon, e-mail en WhatsApp.

  Contact